Treston Customer industries Education

Opiskeluympäristöt

Oppimisen iloa hyvien kalusteiden avulla

Koulu- ja opiskeluympäristöissä ergonimiset ja toimivat kalusteet mahdollistavat opiskelun riemun sekä oppilaille että opettajille.Trestonin valikoimasta löytyy koulutuspuolelle erityisratkaisut, jotka on suunniteltu nimenomaan erilaisia oppimisympäristöjä ja opetustapoja ajatellen. Olemme mukana Suomessa toimivassa Active Learning Alliance:ssa, joka on luotu vastaamaan digitalisoituvan oppimisympäristön muuttuvia tarpeita. 

Koulujen luokkatiloissa digilaitteet ovat ahkerassa käytössä ja isoja näyttöjä siirretään luokasta toiseen päivittäin. Trestonin näyttötelineet ovat toimiva ratkaisu näissä tiloissa. Latauskaapit puolestaan antavat oppilaille ja opiskelijoille mahdollisuuden säilyttää ja ladata erilaisia laitteita päivän aikana turvallisesti. 

Koulujen teknisten tilojen kalustamiseen Trestonin kalusteista löytyy myös monia erilaisia ratkaisuja. Sähköpöydät voi säätää käyttäjän mukaan helposti ja nopeasti, pientavaralaatikostot pitävät osat ja tavarat järjestyksessä ja hyllykokonaisuudet ja kaapit säilyttävät tavarat lialta ja pölyltä suojassa. Lukittavissa kalusteissa kalliit ja tärkeät tavarat ovat myös turvallisesti säilössä vaikka tilaan olisi vapaa pääsy. 

Yhteistyökumppaneitamme:
Aalto Yliopisto

Odota, tuotetiedot latautuvat…