Treston customer industries heavy Industries

Raskas teollisuus

Kestävä kaluste tekee työstä turvallista

Kaikkein raskaimmissa olosuhteissa vaaditaan työpisteiltä ja niitä täydentäviltä kalusteilta kestävyyttä ja jämäkkyyttä turvallisuutta ja ergonomiaa unohtamatta. Niin laivanrakennuksessa kuin konepajoissakin on työpöytien, laatikostojen ja säilytysjärjestelmien oltava tukevia, mutta monipuolisia ja muunneltavia. Saman työpistekalusteen tulee olla helposti ja nopeasti säädettävissä jokaiselle sitä käyttävälle henkilölle sopivaksi, jolloin työturvallisuus ja –hyvinvointi yleensä paranevat. 

Trestonin mallistosta löytyy tukevat ja vankat kalusteet teollisiin ympäristöihin, jossa käsitellään suuria ja painavia kappaleita. Kalusteet taipuvat myös osaksi automatisoituja ratkaisuja eikä prosessi keskeydy työntekijän vaihtuessa vaan materiaalivirrat pääsevät kulkemaan tasaisesti LEAN 5S:n mukaisesti. Mikäli vakiotuotteista ei löydy sopivaa, suunnittelemme tarpeiden mukaisen räätälöidyn ratkaisun. 

Yhteistyökumppanimme:
ABB, EDF, Finnair, Konecranes, Lockheed-Martin, Metso, Patria, Schlumberger, Siemens, Stresstech, Wärtsilä
 

Fitter's trolley

Asennusvaunu

Toimiva ja kestävä vaunu työkaluille ja muille tavaroille. Matala malli ja paljon varusteluosia. Kantavuus 300 kg.
Treston Industrial Multi Trolley High

Treston Multi Yleisvaunu

Tukeva. monipuolisesti varusteltava vaunu ergonomisella kahvalla. Kantavuus 300 kg. Osa yhdistelmistä myös ESD-suojattuina.
Treston heavy duty trolley is strong. Can handle loads up to 600 kg.

Raskasvaunu

Jykevä ratkaisu erittäin raskaiden kuormien siirtelyyn. Neljä eri yhdistelmää. Kantavuus jopa 600 kg.

Raskashyllyjärjestelmä

Tukeva ja kestävä hyllystö monipuoliseen säilytykseen. Monipuoliset lisävarusteet. Jämäkän hyllyn kantavuus jopa 400 kg.
Odota, tuotetiedot latautuvat…