Työpisteet lääkinnällisten laitteiden ja tarvikkeiden valmistukseen

Vallitsevan Covid-19 tilanteen vuoksi lääkinnällisten laitteiden ja tarvikkeiden valmistajat ovat lisänneet pikaisesti tuotantokapasiteettiaan ja muuttaneet tuotantoprosessejaan. Myös monet yritykset, jotka eivät ole aikaisemmin valmistaneet lääkinnällisiä laitteita tai tarvikkeita ovat muuttaneet tuotantolinjojaan auttaakseen pandemian hillitsemisessä. Esimerkiksi Suomessa yritys, joka on valmistanut aiemmin hiihtovahaa on muuntautunut käsien desifiointiaineen tuottajaksi. Isossa-Britaniassa Dyson puolestaan on kehittänyt vain 10:ssä päivässä uudenlaisen hengityskoneen. Alkoholi- ja hajuvesiyhtiöt sekä muotitalot, esimerkiksi Louis Vuitton muuntautuvat käsien puhdistuslaitteiden valmistajiksi ja osa muotitaloista valmistaa nyt hengityssuojaimia.

Concept-Arbeitstisch in ESD-Ausführung mit Zubehör

Lääkinnällisten laitteiden ja tarvikkeiden valmistajilla kuten hengityssuojien, hengityskoneiden, terveydenhuollon valvontajärjestelmien, diagnostiikka- tai laboratoriolaitteiden ja terveydenhuollon tarvikkeiden valmistajilla on vaihtelevat tarpeet tuotantolaitoksilleen.

Trestonin tuotteet tarjoavat lääkinnällisten laitteiden ja tarvikkeiden tuotantoon modulaarisia ja turvallisia ESD-suojattuja työpisteitä, vaunuja, laatikostoja ja säilytysratkaisuja. Lisää muovilaatikot, työkalupidikkeet ja muut varusteluosat tarpeidesi mukaan.  

  • ESD-malleja on saatavana jokaisesta tuoteryhmästä
  • Markkinoiden laajin valikoima varusteluosia
  • Laaja valikoima puhdastiloihin sopivia työpisteitä ja lisävarusteita (ISO 7 luokan täyttäviä)
  • Modulaariset, eri tarpeisiin mukautuvat ja ergonomiset työpöydät
  • Tuotteemme ovat ISO 9001: 2015 ja ISO 14001: 2015 laatujärjestelmän mukaisia

Huom! Tuotteet voidaan toimittaa myös antimikrobisella maalilla maalattuna - tämä auttaa hyvän hygienian ylläpitämisessä.

ESD-ratkaisut vaativaan työhön

Lääkinnällisten laitteiden ja tarvikkeiden valmistajat voivat helposti luoda EPA:n (ESD-suojattu alue) Trestonin teollisuuskalusteilla. Kaikkiin tuoteryhmiimme kuuluu ESD-yhteensopivia malleja, jotka soveltuvat käytettäväksi herkkien tuotteiden ja komponenttien käsittelyssä. 

Modulaariset teollisuuskalusteet ovat kestäviä ja ergonomisia

Laajan varusteluosa valikoman ansiosta sijoitus Trestonin työpisteisiin on kauaskantoinen. Teollisuuskalusteet ovat varusteltavissa joustavasti ja ne mukautuvat työtehtävästä toiseen. 

Modulaarisuus, helppo muokattavuus ja monipuoliset säätömahdollisuudet mahdollistavat sen, että työpisteet ovat ergonomisia. Työpisteet voidaan muokata sopimaan ja mukautumaan erilaisten työntekijöiden ja tuotantolinjojen tarpeisiin joustavasti. 

Suunnittele oma työpisteesi helppokäyttöisellä Treston 3D työpisteiden suunnitteluohjelmalla
 

Medical equipment manufacturers and healthcare environment

Toimit sitten lääketestauksessa, teet tutkimus- ja kehitystyötä laboratoriossa tai teollisessa ympäristössä, voimme auttaa sinua valitsemaan oikean työpisteen. 

Asiakkaitamme:

Aalto University, GlaxoSmithKline, Nokia Solutions Networks, Roche, Fimlab Laboratories, Finnish Red Cross Blood services, Berkley National Laboratories, Covance Central Labs, Renmatix, BioMed Realty, Millipore Corp, UNLV, UT Austin, Abbott, Pfizer, Silliker, Janssen, Quidel, Genewiz, Bio Rad, Sandia National Laboratories, GE Healthcare

Treston Multi Yleisvaunu - korkea ja matala runko

Treston Multi Yleisvaunu

Tukeva, muunneltava vaunu, jota on helppo liikutella. Laaja varusteluosa valikoima. Kaksi eri korkeutta, kolme eri leveyttä.
Treston Kleinteilemagazine sind eine gute Aufbewahrungslösung für Kleinstartikel. Klarsicht-Schubladen. Auch in ESD-Ausführung erhältlich

Pientavaralaatikostot

Toimivat laatikostot pienten osien säilytykseen. Kaksi kokoa ja useita laatikkoyhdistelmiä jokaiseen tarpeeseen.
Odota, tuotetiedot latautuvat…