Tilannekatsaus Covid 19:n osalta toimintaamme

2.4.2020

Toivomme, että sinä ja perheesi voitte hyvin. Koronavirus ja sen vaikutukset ovat saavuttaneet meidät tavalla tai toisella ja yleisestä terveydestä huolehtiminen on tällä hetkellä meidän tärkein yhteinen tehtävämme.

Trestonilla on tehty useita toimenpiteitä työntekijöiden pysymiseksi terveenä, sekä toimintamme pysymiseksi mahdollisimman normaalina. Esimerkkeinä toimenpiteistä viruksen leviämisen estämiseksi, työmatkustaminen on minimoitu ja etätyömahdollisuudet on otettu käyttöön kaikessa mahdollisessa laajuudessaan.

Tällä hetkellä henkilöstössämme ei ole todettuja koronavirustartuntoja ja Turun sekä Jyväskylän tehtaat toimivat täydellä tuotannolla.

Saimme helmikuussa ennätyksellisen määrän uusia tilauksia ja teemme kaikkemme, että pystymme toimittamaan tuotteet sovitusti. Olemme samalla rakentaneet varastoa eniten toimitettujen tuotteiden osalta, jotta pystymme palvelemaan teitä luotettavasti nyt ja tulevaisuudessa.

Komponentti- ja raaka-ainevarastomme tilanne on vahva eikä tämän osalta ole merkkejä tilanteen nopeasta muuttumisesta. Suurin osa toimittajistamme ovat pohjoismaisia toimijoita eivätkä he toistaiseksi ole ilmoittaneet ongelmista toimituksissaan.

Seuraamme tilanteen kehittymistä tarkasti ja tiedotamme mikäli toimintaamme kohdistuu rajoitteita tai muutoksia. Noudatamme näiltä osin viranomaisten ohjeita ja määräyksiä.

Toivomme, että sinä ja läheisesi pysytte terveenä tämän erityislaatuisen tilanteen yli. Toivomme myös, että nämä poikkeukselliset ajat vaikuttavat yrityksesi toimintaan mahdollisimman vähän.

Esa Siljander   

Toimitusjohtaja, Treston Group

 

Edit 24.4.2020: Lue myös viimeisin Covid-19 päivityksemme: toimintamme jatkuu toistaiseksi normaalina

Odota, tuotetiedot latautuvat…