Think Further Act Greener

Ajattele tulevaisuutta - valitse vihreämmin

Matkalla kohti hiilineutraalia työpistettä

 

Treston ympäristö tavoitteet
Treston ympäristötavoitteet

 

 

Pitkän aikavälin tavoitteenamme on tarjota 100% hiilineutraali teollisuuden työpiste

 

Treston-we care about planet

Välitämme planeetastamme

Olemme ensimmäinen puupohjaisten biomuovilaatikoiden valmistaja teollisuuteen. Tulevaisuudessa pyrimme tarjoamaan kaikille fossiilipohjaisille muovituotteille ja -osille ympäristöystävällinen hiilineutraalin vaihtoehdon. Asetamme toiminnassamme ympäristön etusijalle. Laadukkaat tuotteemme on suunniteltu kestämään sukupolvelta toiselle.

 

Treston we think about the environment

Ajattelemme tulevaisuutta - Valitsemme vihreämmin

Tavoitteenamme on oman vastuullisen toiminnan ympäristörasitusten minimointi osana jatkuvaa parantamista. Pyrimme edistämään ympäristöajattelua konsernissamme sekä lisäämään ympäristönäkökulmien huomioonottamista kaikessa päätöksenteossa ja toiminnassa.

Seuraamme jatkuvasti tehtaidemme energian- ja vedenkulutusta ja pyrimme vähentämään ympäristökuormaamme toimintaamme optimoimalla. Koneiden tuottamaa lämpöä hyödynnetään tehdastilojen lämmityksessä.  Myös veden kulutuksemme on viime vuosina vähentynyt huomattavasti.  Muovi- ja teräsjätteen kierrätämme kokonaisuudessaan, ja konehankinnoissa suosimme ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja. Tuotteidemme metalli-, muovi- ja alumiiniosat ovat kierrätettävissä niiden tullessa käyttöikänsä päähän.

 

 

Katso videolta miten Treston BiOX tuotteet saivat alkunsa

 

Sallithan markkinointievästeet nähdäksesi sisällön. Siirry markkinointievästeiden hyväksyntään ruudun vasemmassa alalaidassa olevasta rattaan kuvasta.

 

Uusi puupohjainen hiilineutraali materiaali

 

Think Further Act Greener_BiOX leaf

Treston BiOX -laatikoiden materiaalista yli 90 % on uusiutuvasta puusta

Treston BiOX -laatikoiden materiaalista yli 90 % on uusiutuvasta puusta, joka saadaan  metsäteollisuuden sivuvirroista ja sertifioiduista, kestävästi hoidetuista metsistä. Laatikot vastaavat ominaisuuksiltaan ja ulkonäöltään perinteisiä muovilaatikoita. Trestonilta löytyy myös säilytysratkaisuja, jotka on tehty 100% kierrätetystä muovista. 

 

 

Odota, tuotetiedot latautuvat…