Treston Customer story Senseair

Asiakastarina

Senseair nauttii hyvän valaistuksen eduista

Senseair, joka valmistaa ilman ja kaasun mittausteknologiaa, käyttää Trestonin ergonomisia teollisuuskalusteita EPA-alueellaan (staattisen sähkön purkauksilta suojattu alue). Senseair on ollut tyytyväinen näihin kalusteisiin ja he ovat myös päivittäneet työpistevalaistustaan Trestonin NaturLite LED -valaisimilla. Muutoksesta saatu palaute työntekijöiden puolelta on ollut todella positiivista.

Riittävän kirkas valo on välttämätöntä tarkassa työssä

Senseair customer case photo 1

Hyvä työpistevalaistus on häikäisemätön ja säädettävissä käyttäjän toimesta, mikä auttaa näkemään tarkasti pienimmätkin yksityiskohdat. Treston NaturLite LED –valaisimien ansiosta juuri tätä, kirkasta ja säädettävää valoa, on nyt saatavilla Senseairin EPA-alueen työpisteillä, jossa tehdään päivittäin tarkkaa näköä vaativaa laaduntarkkailua.

Senseairin EPA-alueella työntekijät, joiden työpisteistä näitä uusia valaisimia löytyy, ovat tyytyväisiä uuteen kirkkaaseen valoon. Työntekijät arvostavat myös helppoa himmennysmahdollisuutta. Omien mieltymysten ja työtehtävän mukaan säädettävä valon kirkkaus vähentää silmien rasitusta ja tekee työolosuhteista mukavammat. 

Jokaisella työntekijällä on oma valon tarpeensa

Senseair customer story photo 2
Daniel Norberg, Production Engineer at Senseair AB

“Uusista valaisimista saamamme palaute on ollut erittäin positiivista. Työntekijämme ovat tyytyväisiä uusista, kirkasta valoa antavista valaisimista, joiden valon määrää voi säätää itse. Eräs työntekijä esimerkiksi sanoi ettei hän enää tarvitse luuppivalaisinta, sillä Treston NaturLite LED 1200 antaa niin paljon valoa,” kertoo Daniel Norberg, Senseair AB:n tuotantoinsinööri.

Eräs työntekijä sanoi ettei hän enää tarvitse luuppivalaisinta, sillä Treston NaturLite LED 1200 antaa niin paljon valoa

On tärkeää varmistaa, että valoa on riittävästi oman työn tekemiseen. Tämä pätee erityisesti vanhempien työntekijöiden kohdalla sekä silloin, kun työntekijällä on muita ongelmia näkemisen kanssa. Luksimäärän (eli sen paljonko valoa tietylle alueelle kohdistuu) lisäksi teknisen ympäristön työpistevalaistuksessa on huomioitava häikäisyn minimoiminen ja mahdollisuus valon himmentämiseen. 

Laadunvalvonta vaatii laadukasta valoa

Senseair customer story photo 4

Senseairille tuotteiden laatu on ensiarvoisen tärkeää ja kaikki valmistetut tuotteet testataankin ennen pakkausta ja asiakkaalle lähetystä. Tuotteiden tarkastus on helpompaa ja nopeampaa, kun hyvää valoa on enemmän kuin minimisuosituksissa. Treston NaturLite LED Plus –valaisimen hyvän valon lisäksi valon sävyä voi tarvittaessa vaihtaa lämpimästä valkoisesta kylmään valkoiseen.

Työpistevalaistus on aina ollut Senseirissa tärkeää ja monessa työpisteessä onkin useampi kuin yksi työpistevalaisin, mikä ei ole optimaalista eikä kustannustehokasta. Tuotantoinsinööri Daniel Norberg kertoo, että Treston NaturLite LED –valaisimien ansiosta työpisteillä olevien valaisinten määrää voidaan vähentää sekä korvata toisia työpistevaloja, sillä yksi valaisin antaa riittävästi valoa koko työpisteelle.

Treston NaturLite LED –valaisimien ansiosta työpisteillä olevien valaisinten määrää voidaan vähentää ja korvata toisia työpistevaloja, sillä NaturLite LED -valaisin antaa riittävästi valoa koko työpisteelle

Tämän lisäksi huolettomien LED-valaisimien ylläpitokustannukset ovat pienet. NaturLite LED –valaisimet valaisevat ainakin 50 000 tuntia, mikä tarkoittaa noin 25 vuotta, kun valaisimia käytetään 8 tuntia päivässä, 5 päivänä viikossa. Investointi maksaa itsensä takaisin nopeasti myös pienentyneinä ylläpitokustannuksina sekä reklamaatioiden vähentymisenä tarkemman tarkastusprosessin ansiosta.

Sensair customer story photo 7
Senseair customer story photo 3

Ergonomiaan satsaaminen antaa positiivisen viestin

Treston Customer Case Senseair
Daniel Norberg, Production Engineer at Senseair AB and Göran Söderberg, Country Manager, Treston AB

Työpistevalaisinten uudistaminen on itse asiassa kolmas askel Senseairin strategiassa kohti ergonomisempaa työympäristöä. Ensimmäiseksi Senseairissa investoitiin sähköpöytiin, jotka ovat helposti muunneltavissa erilaisten lisävarusteiden ansiosta. Toisessa vaiheessa hankittiin Trestonin satulatuoleja, joista tuli todella suosittuja, sillä ne lisäävät mahdollisuuksia työasennon vaihtamiseen työpäivän aikana. Ergonomiaan satsaaminen kertoo siitä, että työntekijöitä arvostetaan ja heidän hyvinvoinnistaan välitetään, mikä puolestaan vaikuttaa positiivisesti asiakastyytyväisyyteen.

Ergonomisen työympäristön rakentaminen on jatkuva prosessi, jota on helpompi viedä eteenpäin asiantuntevan kumppaninen kanssa. Senseair antaakin arvoa Trestonin ystävälliselle ja osaavalle palvelulle, joka on toistaiseksi tehnyt tästä prosessista Senseairille sujuvan ja kannattavan. 

 

Tietoja Senseairista

Senseair customer story picture 6

Senseair AB suunnittelee ja valmistaa ilman ja kaasun mittausteknologiaa. Senseairin pääkonttori sijaitsee Ruotsissa ja se on osa Asahi Kasei Group –yritystä. Senseairin tavoite on tarjota asiakkailleen ilman ja kaasun mittausratkaisuja ja –palveluita.  Yli 25 vuoden kokemuksella Senseair on asiantuntija ei-dispersiivisessä infrapunateknologiassa (NDIR). Lue lisää Senseairista www.senseair.com.

 

 

Odota, tuotetiedot latautuvat…