Deltacab customer story

Asiakastarina

Räätälöidyillä kokoonpanotyöpisteillä harppaus kohti tuottavuuden nousua sekä työtyytyväisyyden kasvua

Deltacab on ranskalainen johtoja ja johdotuksia valmistava yritys, joka palvelee useita eri teollisuudenaloja. Deltacab on hiljattain modernisoinut tuotantolaitoksensa Trestonin työpisteillä, mikä merktsi merkittävää harppausta tuottavuudessa ja työntekijöiden tyytyväisyydessä. Deltacabin tuotantopäällikkö Tristan Bonnier jakaa näkemyksiä päätöksentekoprosessista ja investoinnin positiivisesta vaikutuksesta yrityksen toimintaan.

Deltacabin tausta ja tuotannon haasteet

Vuonna 1993 perustettu Deltacab on tunnettu etenkin räätälöityjen kaapelikokoonpanojen valmistuksesta robotiikan toimialalle. Tuotantokapasiteetin lisäys vuoksi tarvittiin tilojen laajentamista sen vuonna 2023. 20 kaapelikokoonpanijaa työllistävä yritys tarvitsi lisää työpisteitä laajentumisen yhteydessä, mikä kannusti Deltacabia etsimään ergonomisia ja standardoituja ratkaisuja.

"Aiemmin ergonomia oli vain vähällä huomiolla ja työpisteet olivat alkeellisia. Tuotantotilojen päivityksen yhteydessä tarvitsimme myös ergonomisempia ja standardoituja työpisteitä, kattavalla varustuksella. Työpisteiden modulaarisuus on erittäin tärkeää, koska voimme nyt räätälöidä työpisteen työskentelevän henkilön tarpeiden mukaan" toteaa Tristan Bonnier, Deltacabin tuotantopäällikkö.

Deltacab customer story - TP workstations


3D-suunnitteluohjelmalla Treston tutuksi

Ensimmäinen kosketus yhteistyöhön otettiin Trestonin verkkosivujen kautta ja Tristan Bonnier kiinnostui välittömästi monipuolisesta työpisteiden 3D-suunnitteluohjelmasta, joka on saatavilla Trestonin verkkosivustolla. Suunnitteluohjelma tarjosi Tristanille mahdollisuuden visualisoida ja räätälöidä mittatilaustyönä valmistettuja työpisteitä, jotka sopivat täydellisesti yrityksen erityistarpeisiin.

Työpisteiden 3D-suunnitteluohjelma on erittäin käyttäjäystävällinen ja mahdollistaa nopeasti työpisteen suunnittelun vastaamaan tarpeitamme.

Yhteistyölähtöinen lähestymistapa koko projektin ajan

Treston Ranskan myyntipäällikkö Romain Leroy aloitti työn Deltacabin tarpeiden hienosäätämiseksi ja keskustellakseen tuotteiden kokoonpanoista. Romain ymmärsi myös nopeasti Deltacabin vaatimukset ja ehdotti työpisteitä, jotka oli räätälöity yrityksen ympäristöön ja toimintoihin. Yhteistyön lopputuloksena valittiin Treston TP -työpisteet.

Deltacab customer story - TP workstation

Trestonin kyky räätälöidä työpisteet yksilöllisiin tarpeisiin oli avainasemassa päätöksessämme.

Ergonomiaa ja työntekijöiden tyytyväisyyden kasvua

Uudet työpisteet, jotka on varustettu modulaarisilla ja ergonomisilla varusteluosilla ominaisuuksilla tarjosivat huomattavaa mukavuutta. "Mukavuustaso on poikkeuksellisen hyvä ja koko tiimimme on ollut tyytyväinen muutokseen", sanoo Tristan Bonnier

Treston TP -työpisteiisiin asennetut laatikkolistat, ottolaatikot, asiakirjatelineet sekä kaikkien muiden varusteluosien tarjoama käyttäjäystävällisyys ja ergonomia vaikuttaa nyt positiivisesti tuotannon tehokkuuteen sekä työntekijöiden työnhyvinvointiin.

Kiitämme Deltacabia luottamuksesta Trestoniin.

Deltacab customer story

 

Odota, tuotetiedot latautuvat…