Avesco

Asiakastarina

Treston toimitti Avesco Oy:n uuteen päätoimipisteeseen huippulaadukkaat LEAN/5S teollisuuskalusteet

Avesco Oy on erikoistunut uusien ja käytettyjen Cat-rakennuskoneiden myyntiin, vuokraukseen ja huoltoon. Cat-tuotemerkki siirtyi Avesco Oy:n edustukseen vuonna 2020. Yrityksellä on kahdeksan toimipistettä Suomessa.
Please allow marketing cookies to see the content. Move to marketing cookie approval from the stroller image at the bottom left of the screen.

Avesco Oy on avannut uuden huippumodernin päätoimipisteen Keravalle keväällä 2022. Uusi päätoimipiste vastaa Cat -koneiden sekä laitteiden maahantuonnista, myynnistä, vuokrauksesta sekä huolto- ja varaosapalvelusta. Toimipisteessä on myös yrityksen keskusvarasto, jossa on noin 30 000 nimikettä. 

Avescon uusiin tiloihin haluttiin pitkäikäisiä, kotimaisia ja laadultaan parhaita teollisuuskalusteita, jotka ovat yhteensopivia LEAN ja 5S-ympäristöihin. Treston toimitti Avescolle runsaasti erilaisia teollisuuskalusteita, kuten laatikostoja, kaappeja, työpöytiä sekä mekaanikkojen työpistevaunuja.

"Treston oli kotimaisena toimijana tuttu ja aikaisemmin hankitut Treston-kalusteet olivat kestäneet kymmeniä vuosia. Laatumielikuva Trestonista oli vahva. Myös Trestonin toimitusvarmuus nähtiin tärkeänä tekijänä maailmantilanne huomioon ottaen. Yhteistyö on sujunut mallikkaasti ja tällä hetkellä neuvottelemme lisä kalustehankinnoista Trestonilta." - Antti Pitkänen, Hankinta- ja logistiikkapäällikkö, Avesco Oy -

Odota, tuotetiedot latautuvat…