Bol.com-verkkokaupan jakelukeskus valitsi Trestonin modulaarisuuden vuoksi

Asiakastarina

Bol.com-verkkokaupan jakelukeskus valitsi Trestonin modulaarisuuden vuoksi

Bol.comin uusi jakelukeskus avattiin Waalwijkiin Alankomaihin vuoden 2017 lopussa. Jättimäinen verkkokaupan logistiikkakeskus suunniteltiin täysin tyhjältä pöydältä. Tavoitteena oli tehdä siitä mahdollisimman tehokas, jotta tilaukset lähtevät sieltä mahdollisimman nopeasti, mutta myös ergonominen ja miellyttävä työntekijöille. Trestonin työpisteratkaisut valittiin niiden modulaarisuuden vuoksi.

Seuraavassa asiakasvideossa Lisanne Broer-van Abeelen, bol.comin johtava liiketoiminta-analyytikko, ja Thomas Thans, Ingram Micro Commerce & Fulfilmentin päälogistiikkainsinööri, kertovat heidän verkkokauppatoiminnastaan bol.comin jakelukeskuksessa. Ingram Micro huolehtii henkilökunnasta sekä keskuksen päivittäisestä toiminnasta ja hallinnoinnista. Videon on tuottanut Human Workspace, joka järjesti ja asensi Trestonin työpisteratkaisut.

Please allow marketing cookies to see the content. Move to marketing cookie approval from the stroller image at the bottom left of the screen.

 

“Vertailimme eri toimittajia ja päädyimme Human Workspaceen ja Trestonin työpisteratkaisuihin. He tarjosivat vaadittua joustavuutta erittäin modulaarisen työpisteen luomiseksi”, sanoo Lisanne Broer-van Abeelen.

“Tärkeimmät tavoitteemme olivat ergonomia ja tehokkuus. Saavutimme ne Trestonin ratkaisuilla”, hän jatkaa ja kiittää Human Workspacea joustavuudesta ja siitä, miten he saivat suunniteltua työpisteestä erittäin miellyttävän sen käyttäjälle.

bol.com fulfillment center customer case video

Modulaarisuus on meille erittäin tärkeää. Tuotevalikoimamme muuttuu markkinoiden mukana. Nyt voimme helposti lisätä tai poistaa työpöydän osia, mikä tekee meistä tulevaisuuteen suuntautuneita. - päälogistiikkainsinööri Thomas Thans

Human Workspace asensi Trestonin Concept- ja muut työpisteet. Trestonin työpisteitä käytetään tavaroiden vastaanotossa, lähtevien tavaroiden osastolla – jossa on kolme erilaista pakkauspöytää –, liikuteltavina työpisteinä lisäarvopalveluita varten sekä seisomapöytinä ongelmanratkaisutilanteissa. Myös vaunut ja muut lisävarusteet auttavat tukemaan prosessia.

Odota, tuotetiedot latautuvat…