Monica Vinader customer story

Asiakastarina

Laadukkaista koruista tunnettu brittiläinen yritys Monica Vinader valitsi Trestonin modulaariset työpisteet

Monica Vinader on vuonna 2008 perustettu brittiläinen yritys, joka on tunnettu laadukkaista koruistaan. Yritys on sitoutunut toiminnassaan vastuullisuuteen sekä kestävään kehitykseen. Täysin kierrätetyn kullan ja hopean käytöstä tunnettu brändi erottuu paitsi korujen muotoilullaan, eettisillä käytännöillään sekä asiakaskeskeisellä palveluillaan. Yrityksen tarjoamat palvelut mahdollistavat mm. korujen kohokuvioinnin sekä kaiverruksien toteutuksen yksilöllisesti. Ylellisyyden, vastuullisuuden ja henkilökohtaisen kosketuksen yhdistelmä tekee Monica Vinaderista erottuvan nimen maailmanlaajuisilla korumarkkinoilla. Treston tapasi Monica Vinaderin projektipäällikö Catarina Nascimenton, joka kertoo miksi Treston valittiin tuotannon kalusteiden toimittajaksi.

Monica Vinader customer story

Monica Vinaderin tunnetaan tyylistä ja laadusta. Sitoutuminen tarkkuuteen ja pieniin yksityiskohtiin ulottuu myös tuotantoon. Tuotannossa korujen valmistus korkealaatuisissa olosuhteissa on keskeisessä roolissa.

Projektin onnistuminen riippui valitun ja luotettavan kumppanin löytämisestä, joka ymmärtäisi asiakkaan tarkat vaatimukset. Työtilojen suunnittelun ja teollisuuskalusteiden ergonomia osaamisesta tunnettu Treston on nyt tärkeä yhteistyökumppani Monica Vinaderin tavoitteiden saavuttamisessa. Yhteistyö on auttanut optimoimaan koruvalmistustilojen lattian käyttöä entistä paremmilla työpisteillä, Trestonin TP-työpisteiden avulla. Tuotannon uudet työpisteet hyödyttävät nyt työntekijää sekä auttavat parantamaan asiakaskokemusta.

Trestonin asiantuntemus työtilojen suunnittelussa sekä sitoutuminen laatuun sopivat erinomaisesti yhteen Monica Vinaderin arvojen kanssa.

 
 

Modulaariset ja mukautuvat työpisteet tuotantoon

Modulaarisen, joustavan ja ergonomisen työpisteen suunnittelu Trestonin kanssa sai aikaan erittäin toimintakelpoisen työympäristön. Catarina huomauttaa: "Trestonin tarjoama laaja tuote- ja varusteluosavalikoima antoi meille mahdollisuuden suunnitella yhdessä työpisteen, joka vastasi meidän tarpeisiimme." 

Monica Vinader customer story

Trestonin työpisteiden käyttöönotto osoitti myös yhdessä toteutetun ratkaisun toimivuuden, jossa innovaatio ja työntekijöiden hyvinvointi ovat toiminnan ytimessä.

Trestonin modulaariset työpisteet edistävät yksilöllisiä tarpeita

Uusien modulaaristen työpisteiden ansiosta yrityksellä on tehokas työjärjestys ja mahdollisuus muokattavuuteen. Työpisteet ovat helposti muokattavia ja niitä voidaan käyttää useisiin prosesseihin, kuten: kaiverrukseen, palautusten käsittelyyn ja tilausten pakkaamiseen. 

Trestonin ratkaisujen avulla pystymme nyt nopeasti muuttamaan työpisteet tehtävästä toiseen, mikä lyhentää merkittävästi vaihtoaikaamme. Tämä on erityisen tärkeää kiireisinä aikoina, jolloin ketteryys on toiminnan keskeinen vaatimus.

Tiukat toimitusajat liiketoiminnalle tärkeässä vuodenajassa

Projekti valmistui suunnittelusta toteutukseen nopeasti, jotta Monica Vinader oli valmis Black Fridayn aikana. Korumarkkinoilla on myös kyse liiketoiminnalle tärkeästä vuodenajasta, jolloin kysyntä kasvaa merkittävästi. Catarina mainitsee: "Treston aloitti nopeasti tämän matkan kanssamme, mukautuen muuttuviin tarpeisiin aina kun tarvitsimme uusia varusteluosia tai ideoita toteutukseen."

Yhteenvetona voidaan todeta, että Monica Vinaderin kumppanuus Trestonin kanssa on osoittautunut toimivaksi tehokkaan yhteistyön ja kysynnän mukaan muuntautuvan työtilan luomisessa. 

Monica Vinader customer story
Odota, tuotetiedot latautuvat…