Jotwire banner

Asiakastarina

Treston toimitti Jotwiren uuteen tehtaaseen ESD-yhteensopivia ja räätälöityjä teollisuuskalusteita

Ouneva Group on monipuolinen teollisuuden sopimusvalmistaja, jonka teknologiavalikoimaan kuuluvat metalli, muovi, elektroniikka ja pintakäsittely. Ouneva Group toimittaa vaativia tuoteratkaisuja yksittäisistä komponenteista monimutkaisiin järjestelmiin alansa johtaville yrityksille.

Ouneva Groupiin kuuluva Jotwire Oy on erikoistunut vaativan elektroniikan ja johdinsarjojen sekä sähköisten järjestelmien valmistukseen.

Sallithan markkinointievästeet nähdäksesi sisällön. Siirry markkinointievästeiden hyväksyntään ruudun vasemmassa alalaidassa olevasta rattaan kuvasta.

Uudet työpöydät ovat lisänneet työhyvinvointia

Uuden tehtaan teollisuuskalusteiden toimitusaikataulun oli onnistuttava täsmällisesti, jotta kalliilta tuotantokatkoksilta vältyttäisiin tehdasmuuton yhteydessä. Toimituksen aikataulutus onnistui hienosti ja tehtaan toimintojen siirto onnistui minimaalisin tuotantokatkoin. Trestonin kyky toimittaa suuri määrä kalusteita pienessä aikaikkunassa, oli vakuuttavaa.

”Olemme saaneet uusilla kalusteilla merkittävän parannuksen työergonomiaan, työterveyteen sekä työn mielekkyyteen.” Hannu Pesonen – Kehityspäällikkö, Jotwire Oy.

Trestonin valintaan vaikuttaneet asiat

  • Tuotteiden laatu
  • Kestävyys
  • Varusteluosat
  • Kalusteiden vaikutus työntekijöiden työterveyteen

Uusilla teollisuuskalusteilla merkittävä parannus työergonomiaan, työterveyteen sekä työn mielekkyyteen

Sähkösäätöiset työpöydät on helppo säätää sopivalle korkeudelle työtehtävän ja henkilön fyysisten mittojen mukaisesti, jolloin työn kuormittavuus vähenee. Kallistusmekanismilla olevat työpöydät vähentävät kurottelun tarvetta. Varusteluosien avulla työpisteistä on voitu rakentaa tehokasta tuotantoa palvelevia kokonaisuuksia.


Tällä ratkaisulla olemme ennaltaehkäisseet ja vähentäneet työntekijöiden selkävaivoja, sekä niska- ja hartiakipuja. Työntekijöiden työhyvinvointi on parantunut huomattavasti. 

Odota, tuotetiedot latautuvat…