Stresstech

Asiakastarina

Stresstech ei stressaa Trestonin kanssa

Laadunvalvontalaitteistoja valmistavan Stresstech Oy:n ja Trestonin välinen yhteistyö yltää vuosikymmenten taakse. Treston on toimittanut Vaajakoskelle muun muassa työpisteitä, kaappeja, työkaluvaunuja ja työtuoleja. Stresstech on ollut yhteistyöhön niin tyytyväinen, että on ottanut Trestonin pöydän myös osaksi omaa lopputuotettaan.

Stresstech Oy hankkii kalusteet tuotantoon ja myyntiin Trestonilta

Kun Stresstechin toimitiloja katsoo tarkalla silmällä, näkee Trestonin tuotteita lähes kaikkialla. Treston on toimittanut tuotantotiloihin ESD-kalusteet, työpisteet ja ergonomiset työtuolit. Trestonin logot näkyvät myös raskaan työn työpisteissä, varastojen kaapeissa ja työkaluvaunuissa sekä telineissä, jotka kannattelevat työstökoneiden teriä ja muita työkaluja.

Please allow marketing cookies to see the content. Move to marketing cookie approval from the stroller image at the bottom left of the screen.

”Saamme kaiken tarvitsemamme kattavasti yhdestä paikasta. Tämä helpottaa hankintaa”, toteaa anturi- ja mekaniikkaosaston esimies Jouni Mäkelä. Tosin uusia kalusteita Stresstechin käyttöön hankitaan melko harvoin. ”Tuotantotiloissamme on tehty paljon muutoksia vuosien mittaan. Kuitenkin, jos työpisteiden paikat vaihtuvat, ne voidaan räätälöidä helposti uuteen käyttöön”, hän sanoo.

Pitkäikäiset, kestävät ja muunneltavat kalusteet ovatkin Stresstechillä arvossaan. Työpisteiden tulee olla ergonomisia ja yksilöllisesti säädettäviä, ja ehdottomasti etua on myös siitä, että Trestonin kalusteita voidaan räätälöidä lisävarusteilla, kuten keventimillä ja valaisimilla.

Vuosikymmenten yhteistyö on merkki tyytyväisyydestä. Vielä enemmän kertoo se, että Stresstech on ottanut Trestonin pöydän osaksi lopputuotettaan.

Customer story: Stresstech doesn't stress with Treston
Stresstechin anturiosastolla työskennellään Trestonin ergonomisissa ja lisävarusteilla räätälöidyissä työpisteissä.

Stresstech valmistaa metalliosien laadunvalvontaan mittalaitteita, jotka perustuvat röntgendiffraktioilmiöön, reiänporausmenetelmään ja ainoana maailmassa Barkhausenin kohina -menetelmään.

Asiakasryhmistä suurin on autoteollisuus, minkä lisäksi Stresstech valmistaa laitteita myös lentokoneteollisuuden sekä esimerkiksi energia-alan tarpeisiin. Vaajakoskella tehdään kaikki ohjelmistojen ja laitteiden kehityksestä niiden sähkö-, elektroniikka- ja mekaniikkavalmistukseen.

Stresstechin toiminnan ytimessä on valmistaa helppokäyttöisiä, laadukkaita ja käyttövalmiita tuotteita. Siksi yritys menee monia kilpailijoitaan pidemmälle ja toimittaa asiakkaalleen mittalaitteiden mukana myös niiden käyttöön tarvittavat kalusteet, jos tämä niin haluaa.

”Myymme monesti laitteidemme mukana Trestonin työpöytiä ja PC-telineitä. Tällöin asiakkaamme saa valmiiksi asennettavan kokonaispaketin, eikä hänen tarvitse hankkia kalusteita erikseen. Tämä on asiakkaallemme helpoin  mahdollinen ratkaisu”, kertoo Jouni Mäkelä.

Customer story: Stresstech doesn't stress with Treston
Jouni Mäkelä, anturi- ja suunnitteluosaston esimies

Tähän tarvitaan luotettava kumppani, joka toimittaa laadukasta tavaraa aikataulussa. ”Meidän on tietenkin myytävä omille asiakkaillemme virheetöntä tavaraa sovitussa aikataulussa. Siksi myös sujuva asiakaspalvelu ja toimitus ovat meille tärkeitä. Tämä pätee siinäkin tapauksessa, jos tavara kolhiintuu kuljetuksessa. Mahdolliset reklamoinnit hoituvat aina hyvin.” 

Stresstechillä on myös tuote, johon Trestonin työpöytä on otettu osaksi tuoterakennetta. Röntgenmittauspöytä koostuu pöytälevyyn kiinnitetystä johteesta, jossa liikutetaan mitattavaa näytettä, ja  alumiiniprofiilirunkoisesta suojakaapista, joka estää röntgensäteiden leviämisen ympäristöön. Tähän tarpeeseen tarvitaan jämäkkä, tukeva pöytä, joka kestää painoa. Tällainen on Trestonin modulaarinen Workshop-työpöytä ruostumattomalla terästasolla. Se valittiin mittalaitteen pohjaksi heti tuotteen suunnitteluvaiheessa.

”Tällä toimialalla ei ole tyypillistä myydä laitteiden ohella myös kalusteita. Me kuitenkin haluamme palvella asiakastamme mahdollisimman hyvin niin, että tämä saisi mahdollisimman valmiin paketin”, sanoo anturi- ja mekaniikkaosaston esimies Jouni Mäkelä.Trestonin toimittamilla kalusteilla on keskeinen rooli.

”Pöytä on soveltunut tarpeisiimme hyvin. Tulevaisuudessa haluamme helpottaa raskaan pöydän korkeudensäätöä, ja rungon tulee pysyä tällöinkin tukevana. Tämä on yhteinen mietinnän paikka meille ja Trestonille”, sanoo Jouni Mäkelä.

Asiakastarina lyhyesti: Stresstech

Tarve

  • Ergonomiset, säädeltävät kalusteet sekä toimistokäyttöön että tuotannon tiloihin.
  • Kalusteiden tulee mukautua tuotantotilojen ja -tarpeiden muutoksiin.
  • Tukevien pöytien ja telinteiden tulee paitsi kestää raskaassa käytössä, myös helpottaa työntekoa.
  • Tuotteiden tulee olla niin laadukkaita, että niitä voidaan myydä edelleen omille asiakkaille.

Ratkaisu

  • Täysin säädeltävät ergonomiset työpisteet ja tuolit vastaavat kaikkiin tarpeisiin ja kestävät hyvin käytössä.
  • Tilojen muuttuessa kalusteita on pystytty muokkaamaan tilojen ehdoilla. Lisäksi valaisimet ja keventimet laajentavat työpöytien käytettävyyttä eri tuotantotiloissa.
  • Tyytyväisyydestä kertoo se, että Stresstechin röntgenmittauspöytä on päätetty rakentaa suoraan Trestonin Workshop-työpisteen päälle.
  • Toimitukset ja mahdolliset reklamaatiot sujuvat moitteettomasti.
Odota, tuotetiedot latautuvat…