Kennoset - an environmentally friendly storage system made of recycled plastic by Treston

Kennoset-säilytysjärjestelmä uudistui!

6.9.2018
Tuttu, ympäristöystävällinen Kennoset-säilytysjärjestelmä valmistetaan nyt 100 % kierrätysmuovista, johon ei ole lisätty väriaineita. Tästä johtuen sarja on saanut uuden, harmaan värin. Laatikkomallit ja –koot pysyvät samoina vaikka koodit vaihtuvatkin. Uudet laatikot ovat siis yhteensopivia vanhojen Kennoset-laatikoiden kanssa.

Kennoset-sarjaan kuuluu pinottavia ottolaatikoita, joissa on avoin etureuna poimimista helpottamassa. Hyllylaatikoita on puolestaan saatavilla useissa syvyyksissä ja osa malleista on myös pinottavia. Sarjassa on myös neljä erilaista laatikostomallia, joissa tukeva teräsrunko. Laatikostot voi asentaa seinälle, pinota päällekäin tai asettaa pyörivään telineeseen (terästä).

Uusi väri tekee Kennosetistä entistäkin ympäristöystävällisemmän sillä uusiopolypropeeniin ei valmistusvaiheessa lisätä mitään väriaineita. Myös laatikoihin lisävarusteina saatavat välijakajat valmistetaan uusiomuovista, joko uusiopolypropeenista tai uusiopolystyreenistä (läpinäkyvä). Kestävä kierrätysmuovi on ympäristöystävällinen valinta monen tilan säilytysratkaisuksi. Se kestää käytössä vuosia ja sen tultua käyttöikänsä päähän materiaali voidaan kierrättää. 

Järjestä verstaasi, korjaamosi, varastosi, myymäläsi tai tuotantotilasi pienet ja vähän suuremmatkin osat ja tavarat helposti löydettäviksi ja käytettäviksi.

Kennoset kierrätysmuovilaatikoiden ominaisuuksia:

  • Materiaali uusiopolypropeenia
  • Väri harmaa (RAL 7023), sisältää painovärijäämiä, sävy saattaa vaihdella
  • Lämmönkesto -20- +75 C
  • Kestää öljyä, useimpia happoja, alkaleja ja liuottimia
  • Etiketit vakiona
  • Saatavilla välijakajia ja muita lisävarusteita käyttöä tehostamaan

Katso kaikki Kennoset-mallit ja koot tästä

Lataa Kennoset-esite tästä