FT Technologies lisää tehokkuutta ja ESD-turvallisuutta Trestonin työpisteillä

Asiakastarina

FT Technologies lisää tehokkuutta ja ESD-turvallisuutta Trestonin työpisteillä

Vuonna 1981 perustettu FT Technologies on erittäin suorituskykyisten akustiseen resonanssiin perustuvien tuuliantureiden suunnittelun ja valmistuksen markkinajohtaja. 30 menestyksekkään liiketoimintavuoden jälkeen yhtiön alkuperäinen pääkonttori ja tehdas kävivät pieniksi, joten toiminta päätettiin siirtää täysin remontoituun, huipputasoiseen toimitilaan Sunbury-on-Thamesiin Lontoon lounaispuolelle.
Treston 3D-konfiguratorn finns nu i en ny version

Usean vuoden yhteistyön perusteella FT Technologies oli varma, että Treston pystyisi tarjoamaan heille tarkoituksenmukaisen ratkaisun, joka sopisi kaikkiin heidän tarpeisiinsa projektin jokaisella osa-alueella. Treston toimitti teollisuuskalusteet eri työskentelyalueille. Tuotekehityslaboratorioon oli tärkeää saada sekä ESD-suojatut että suuriakin painoja kestävät työpöydät. Myös tuotantotiloissa ESD-suojaus oli oleellista, samoin kuin työpöytien muunneltavuus eri työtehtäviin sopiviksi. Trestonin Concept-työpöytä oli täydellinen valinta molempiin kohteisiin.

Saapuvan ja lähtevän tavaran osastolle FT Technologies tarvitsi yksilöllisen ratkaisun, joka mahdollistaisi nopeamman ja hyvin organisoidun suoritustehon, kun tuotteita kerätään ja pakataan. Trestonin FlexFlow-hyllyt sopivat vaatimuksiin ja mukautuivat yksilöllisiin tarpeisiin.

FT Technologies improves efficiency and ESD safety with Treston workstations

FT Technologies on investoinut uusiin kalusteisiin seuraaviksi 15+ vuodeksi. FT Technologiesin omien tuotteiden tavoin myös Trestonin työpisteet ovat lujatekoisia ja suunniteltu kestämään. Monet kilpailijoiden tuotteista eivät vertailussa tarjonneet samantasoista luotettavuutta, modulaarisuutta ja vankkatekoisuutta. – David Walch, operatiivinen johtaja

Odota, tuotetiedot latautuvat…