Treston new website launch

Trestonin uudet webbisivut kehitettiin asiakkaita kuunnellen

29.8.2018
Jo vuosi sitten kyselimme asiakkailtamme, mitkä ovat heille tärkeitä asioita ja millaiset webbisivut palvelisivat heitä parhaiten. Useissa vastauksissa korostui tarve saada enemmän tietoa tuotteista ja tähän asiaan olemmekin kiinnittäneet webbiuudistuksessamme erityistä huomiota. Myös kuvia toivottiin enemmän ja sivustolla on sekä useampia, selkeitä tuotekuvia että asiakasreferenssikuviamme.

Laajempi tuotetieto helposti saatavilla

Uudella sivustolla tuotevalikoimamme on jaettu suurempiin kokonaisuuksiin –Työpöydät, Säilytys, Vaunut, Laatikostot, Valaistus ja Työtuolit -  ja jokainen osio on jatkuvasti näkyvillä helpottaen sivuilla navigointia. Tämän lisäksi kokosimme omiin osioihinsa ESD- ja Pakkaustuotteemme, jotta nimenomaan näitä ratkaisuja etsivät löytävät tuotteet helposti. 

Työpöydät-osiosta löytyvät kaikki ergonomiset työpöytämme sekä materiaalivirtaratkaisumme ModuLine. Säilytys-osiosta löytyy kaikki tarpeellinen teollisuuden säilytystarpeita ajatellen kuten muovilaatikot ja –laatikostot, hyllyt, kaapit, reikälevytuotteet sekä rullatelineet.

Vaunut-osiossa monipuolinen vaunuvalikoimamme on jaettu käyttötarpeen mukaisiin ryhmiin, liikuteltavista lisätasoista Workshop-vaunuihin. Runsas laatikostovalikoimamme on tuoteperheittäin Laatikostot-osiossa, mistä on helppo valita juuri omiin tarpeisiin parhaiten sopivat ratkaisut. Valaistus- ja Työtuolit-osiot täydentävät työpisteen ja niiden alta löytyy toimivat ratkaisut eri tiloihin.

Haluaisitko antaa palautetta uusista sivuista? Voit lähettää meille vapaamuotoisen meilin osoitteeseen sales@treston.com tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Kiitos jo etukäteen ajastasi, jonka käytät palautteen antamiseen.

Asiakaskokemuksen parantaminen myös mobiilissa

Helposti saatavan ja kattavan tuotetiedon lisäksi haluamme tarjota paremman asiakaskokemuksen myös mobiilissa sekä  useampia tapoja olla meihin yhteydessä. Suosittu tarjouspyyntökori on myös uudistunut ja sen käytettävyys parantunut. Tuoteryhmä- ja tuotesivuilla voi helposti lisätä tuotteita tähän koriin yhdellä napin painalluksella.

Tutustu ergonomiaan teollisuudessa ja selaa tuotelueteloita ja e-kirjoja

Uusilla webbisivuillamme tuoteluettelot ja –esitteet sekä e-kirjamme ovat nyt heti saatavilla ja ladattavissa yhdestä paikasta. Toimiva työympäristö –osiossa kerrotaan esimerkiksi ergonomiasta teollisuudessa ja miten tuotteitamme käytetään erilaisissa teollisissa ympäristöissä. Mikäli Trestonin historia tai ympäristö- ja laatuasiat kiinnostavat niin näistä voi lukea Tietoa meistä –osiosta.  Ota yhteyttä -osiosta löytyvät Suomen aluepäälliköiden yhteystiedot sekä toimipisteidemme osoitteet. Lisäksi sieltä voi hakea muiden maiden yhteystietoja.

Myös kätevään 3D-suunnittelutyökaluumme pääsee helposti ja etusivulta löytyvät uusimmat videot ja animaatiomme sekä linkki Vimeoon, mistä kaikki informatiiviset videomme löytyvät. 

Anna palautetta ja kehitysideoita, miten voisimme palvella sinua paremmin

Toivomme, että löydät nyt etsimäsi paremmin ja saat myös yhteyden meihin helpommin ja nopeammin. Autamme mielellämme toimivien ja ergonomisten teollisuustilojen suunnittelussa ja annamme mielellämme lisätietoja tuotteistamme. Toivottavasti kuulemme sinusta.

Haluaisitko antaa palautetta uusista sivuista? Voit lähettää meille vapaamuotoisen meilin osoitteeseen sales@treston.com tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Myös kaikki trestonilaiset ottavat mielellään palautetta vastaan. Kiitos jo etukäteen ajastasi, jonka käytät palautteen antamiseen. Me arvostamme sitä!